Thursday, May 5, 2011

Model Sambilan

Masa kat JB arituh salah satu aktiviti adalah fashion show...

Eventhough fashion show ni bukannya pertandingan tapi pertunjukan jer, tapi organizer tu awal2 lagi bagi syarat supaya model yang dipilih adalah bersaiz M sahaja... so bersungguh2 la saya pakai Premium Beautiful & minum Lactolite sebelum pegi JB sebab takut tak muat baju ;)...

Koleksi baju yang bakal diperagakan, actually mostly saiz besar so last2 longgar je baju2 tu semua hehehe

Model sambilan, seorang dari setiap negeri

Lagi model sambilan

Green and blue model ahaks

Dah namanya model sambilan kan, kitorang hanya sempat praktis catwalk 2 jam shj malam sebelum fashion show tu... Tapi Alhamdulillah during the real event everything went smoothly... I loikkeee bila dioffer utk jadi model Trg sebab bila lagi ade peluang nak bergaya ala2 model ni kan hehehe..

So layan video ni yer, but excuse the quality sbb amik dengan handphone sahaja...

video

Malam tu untuk dinner pulak tema 'Tiara Glam Nite' saya pun sambung bergaya lagi la ala2 model... Bila pakai dress saya follow warna tema Hitam & Pink malam tu, memang rasa berbaloi2 guna PB + minum Lactolite supaya muat saiz M... well, actually I can fit into size S already, don't u think so??? ;)

No comments:

Post a Comment